Chiftele de porc cu pesmet

de Bya Ralu in Porc, 17 Iun 2015 | 10721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava mica de carne tocata de porc
  • 1 ou
  • 1/2 leg marar prospat
  • 3-4 linguri de pesmet
  • sare/piper/boia dulce
  • ulei pentru prajit
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porc cu pesmet:

Se amesteca carnea tocata, cu oul, condimentele, mararul tocat marunt si pesmetul.

Se formeaza chiftelutele, se dau prin pesmet si se pun la prajit in ceaun in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii grasimea in exces.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Porc cu usturoi si mamaliguta